Free Hit Counter ΖΩΔΙΑ: H πιο απλή συμβουλή αδυνατίσματος

H πιο απλή συμβουλή αδυνατίσματος

H πιο απλή συμβουλή αδυνατίσματοςΑν έχετε βαρεθεί να σας κατσαδιάζουν για τα παραπανίσια σας κιλά  και θέλετε να αλλάξετε, αλλά δεν έχετε διάθεση να μπείτε σε κάποια δίαιτα απλά τροποποιήστε λίγο τις διατροφικές σας συνήθειες.
Έχετε βαρεθεί να ακούτε για εξαντλητικές δίαιτες που σας κόβουν μαχαίρι τους υδατάνθρακες, ή που θα σας κάνουν να χάσετε τόσα κιλά σε τόσες ημέρες και έχετε πια καταντήσει υστερικές με το βάρος σας και τους πόντους στη μέση σας.
Τα πράγματα είναι απλά. Χαλαρώστε και
βρείτε αρχικά μικρά πράγματα στην καθημερινή σας διατροφή που σας δίνουν περιττές θερμίδες. Παραδείγματος χάρη αν πίνετε ένα αναψυκτικό την ημέρα μετά το φαγητό σκεφτείτε να το αντικαταστήσετε με ένα ανθρακούχο νερό. Μπορεί να σας φανεί πολύ μικρή η διαφορά στις θερμίδες, όμως αν τις αθροίσετε σε μια ολόκληρη χρονιά το νούμερο είναι πολύ μεγάλο. Εν συνεχεία αντικαταστήστε τα γαλακτοκομικά προϊόντα που καταναλώνετε με αντίστοιχα άπαχα, το λευκό ρύζι με μαύρο, τα γλυκά με αντίστοιχα μικρότερης θερμιδικής αξίας κ.ο.κ. μειώνοντας ταυτόχρονα σιγά σιγά τις ποσότητες.
Ξεκινήστε με αυτές τις μικρές αλλαγές και θα δείτε επιθυμητά αποτελέσματα αρκετά σύντομα. Έτσι προετοιμάζετε και τον οργανισμό σας για μια πιο «δυναμική» δίαιτα που θα σας κάνει να φτάσετε στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.
Απλά μην το καθυστερείτε πια και βάλτε μπρος τις αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου