Free Hit Counter ΖΩΔΙΑ: Σέξι χείλη σε πέντε βήματα

Σέξι χείλη σε πέντε βήματα

Σέξι χείλη σε πέντε βήματα



Βήμα πρώτο: Απολεπίστε
Επιλέξτε ένα λαχταριστό peeling ειδικά για τα χείλη (τα κλασικά του προσώπου γδέρνουν την ευαίσθητη επιφένειά τους) και απολεπίστε με κυκλικές κινήσεις. Προτείνουμε μια κρεμώδη εναλλακτική χωρίς κόκκους όπως το Fruit Lip Scrub της Bite Beauty.
Βήμα δεύτερο: Ενυδατώστε
Μετά από την ταλαιπωρία που τραβάνε τα χείλη το χειμώνα, μια καλή κούρα ενυδάτωσης είναι απαραίτητη -γι’ αυτό και χρειάζονται ένα ξεχωριστό στικ που θα τους χαρίσει δροσιά, θα τα προστατεύσει και θα τα φροντίσει. Δοκιμάστε το αγαπημένο μας Sugar Lip Treatment Advanced Therapy της Fresh.
Βήμα τρίτο: Προστατεύστε
Τα χείλη μπορούν να....
χάσουν την υγρασία τους πολύ γρήγορα, κάτι που επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης. Έτσι, καλό είναι να τα προφυλάξετε με μια ειδική, αντιγηραντική κρέμα, όπως η Hope In A Tube της Philosophy, που σβήνει τις λεπτές γραμμές και επιδιορθώνει την υφή των χειλιών σας.
Βήμα τέταρτο: Προετοιμάστε για το χρώμα
Επειδή καμία μας δεν θέλει να περάσει όλη τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου βάζοντας συνεχώς κραγιόν, ένα μολύβι σε ουδέτερη απόχρωση θα φροντίσει να διατηρηθεί το χρώμα στη θέση του. Δοκιμάστε το Reverse Lipliner της DuWop.
Βήμα πέμπτο: Βάψτε
Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών έχουν εμπλουτίσει τα κραγιόν και τα gloss τους με βιταμίνες, ενυδατικούς παράγοντες και αντιοξειδωτικά που χαρίζουν περισσότερη διάρκεια και προστασία. Εμείς, για τη σημαντική αυτή βραδιά προτείνουμε τη σειρά Enriched Lip Luminizer της Clé de Peau.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου